Logo

Disco Bip-Bip is jouw betrouwbare partner in licht- en geluidsinstallaties.

DISCO BIP-BIP

De ideale partner als het aankomt op het verhuren en verkopen van geavanceerd materiaal voor allerlei soorten feesten en beurzen

Materiaallijst

Gratis offerte
Plaatsing materiaal
Ruime actieradius

Volledige discobar te huur in Kapellen

Met de discobar die wij te huur hebben staan in Kapellen en een knaller van een muzieklijst transformeer je je feest naar een echte onvergetelijke ervaring. De discobar die je bij Disco Bip-Bip in Kapellen kan huren, is namelijk van echte topkwaliteit. Wij helpen je bovendien nog eens met het installeren van al het materiaal dat je bij ons huurt. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het opzetten van podia, tenten en lichtinstallaties.

Geïnteresseerd in het huren van een discobar?

Contacteer ons

Een discobar te huur op maat van jouw evenement in Kapellen

Bij onze geluidsverhuur in Kapellen hebben wij een discobar te huur voor elke gelegenheid. Door een volledige discobar van Disco Bip-Bip in Kapellen te huren, hoef je je geen zorgen meer te maken. Alle toestellen die je nodig hebt voor je feest zijn al aanwezig. Je hebt hierbij ook nog de keuze uit verschillende topmerken van discobars, zoals Rodec en Pioneer, die je kunt huren in Kapellen. En er is altijd meer bij onze verhuurzaak. Wij hebben natuurlijk niet alleen een discobar te huur in Kapellen. Wil je bijvoorbeeld extra verlichting of een microfoon om een pakkende toespraak te houden? Of zelfs een dj voor je evenement? Ook dan ben je bij Disco Bip-Bip op de juiste plaats.

Onze Diensten

  • VERHUUR MATERIAAL

    Heb je tijdelijk professioneel materiaal nodig voor klank en licht? Lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, boxen, mengtafels, platendraaiers, ... Bij Disco Bip-Bip kunnen we je een breed en kwalitatief gamma aanbieden zowel voor korte verhuringen als voor langere periodes.
  • VERKOOP MATERIAAL

    Hoewel het grootste deel van onze activiteit de verhuur van klank- en lichtinstallaties is, kan je bij Disco Bip-Bip ook terecht voor het aankopen van dergelijk materiaal. Wij hebben voor elke situatie de passende oplossing en voorzien je maar al te graag van een breed gamma aan klank- en lichtinstallaties, zoals spots, lasers, lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, mengtafels, cd-spelers, platendraaiers, ...
  • DJ

    Elk feest is anders, maar de basis is hetzelfde: goede muziek voor jong en oud. Ook daarvoor kunnen we zorgen dankzij onze getalenteerde en gedreven dj’s. Een kinderdisco voor de allerkleinsten of een karaoke ter gelegenheid van een verjaardag? De muziek en professionele installaties zullen perfect aangepast zijn aan het publiek en de gelegenheid zodat je na afloop tevreden kan terugblikken op een memorabele avond!

Maak het feest compleet met ons materiaal

Dankzij de discobar die bij ons te huur staat in Kapellen kan je feest alvast mooi beginnen. Maar als je het echt af wilt maken, neem je het best een kijkje naar onze andere producten. Voor een memorabel feest verhuren wij ook discolichten en heel wat andere lichtinstallaties. Je kan ons ook altijd bereiken op het nummer 0495 28 59 93 of op het e-mailadres [email protected] om je discobar vandaag nog te huren bij Disco Bip-Bip in Kapellen.