Logo

Disco Bip-Bip is jouw betrouwbare partner in licht- en geluidsinstallaties.

DISCO BIP-BIP

De ideale partner als het aankomt op het verhuren en verkopen van geavanceerd materiaal voor allerlei soorten feesten en beurzen

Materiaallijst

Gratis offerte
Plaatsing materiaal
Ruime actieradius

Geluidsverhuur in Kapellen voor een onvergetelijk feest

Ben jij op zoek naar een geluidsverhuur in Kapellen om jouw feest om te toveren tot een knallende party? Dan ben je bij Disco Bip-Bip in Kapellen helemaal op de juiste plaats voor al je licht- en geluidsverhuur. Wij zorgen voor de beste muziekinstallaties en voegen nog meer ambiance toe aan elk evenement. Wil je een podium voor jouw evenement? Ook dat plaatsen we voor jou met veel plezier.

Geïnteresseerd in ons materiaal voor jouw feest of beurs?

Contacteer ons

Al jouw favoriete merken bij onze geluidsverhuur in Kapellen

Of je nu een groot evenement aan het plannen bent of juist een kleine bijeenkomst, Disco Bip-Bip in Kapellen is een geluidsverhuur die alles voor jou in aanbieding heeft. Je kan ervoor kiezen om het materiaal slechts voor een korte periode te huren, maar ook voor een langere periode kan je bij ons terecht voor professioneel materiaal. Weet je zelf niet goed hoe je het materiaal, zoals de discobar die je huurt, installeert? Geen enkel probleem, want wij zorgen ervoor dat de volledige installatie correct wordt afgesteld. Zo kom je geen onverwachte problemen tegen tijdens het feest. Bij de geluidsverhuur van Disco Bip-Bip in Kapellen huur je bovendien een breed gamma aan geluidsinstallaties van topmerken zoals Sony, Pioneer, Samson en Soundcraft voor een scherpe prijs. Een greep uit het aanbod van onze geluidsverhuur in Kapellen:

 • Mengtafels
 • Versterkers
 • cd-spelers
 • Platenspelers
 • Discobar
 • Mengtafel

Onze Diensten

 • VERHUUR MATERIAAL

  Heb je tijdelijk professioneel materiaal nodig voor klank en licht? Lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, boxen, mengtafels, platendraaiers, ... Bij Disco Bip-Bip kunnen we je een breed en kwalitatief gamma aanbieden zowel voor korte verhuringen als voor langere periodes.
 • VERKOOP MATERIAAL

  Hoewel het grootste deel van onze activiteit de verhuur van klank- en lichtinstallaties is, kan je bij Disco Bip-Bip ook terecht voor het aankopen van dergelijk materiaal. Wij hebben voor elke situatie de passende oplossing en voorzien je maar al te graag van een breed gamma aan klank- en lichtinstallaties, zoals spots, lasers, lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, mengtafels, cd-spelers, platendraaiers, ...
 • DJ

  Elk feest is anders, maar de basis is hetzelfde: goede muziek voor jong en oud. Ook daarvoor kunnen we zorgen dankzij onze getalenteerde en gedreven dj’s. Een kinderdisco voor de allerkleinsten of een karaoke ter gelegenheid van een verjaardag? De muziek en professionele installaties zullen perfect aangepast zijn aan het publiek en de gelegenheid zodat je na afloop tevreden kan terugblikken op een memorabele avond!

Plaats je bestelling vandaag nog

Weet je wat je zoekt? Laat het ons snel weten via het nummer 0495 28 59 93 of op het e-mailadres [email protected]. Als je eerst ons volledige aanbod wilt bekijken, maak dan zeker een afspraak om onze showroom te bezoeken. We verhuren naast geluidsinstallaties onder andere ook lichtinstallaties. Dit materiaal kan je bij ons eveneens kopen.