Logo

Disco Bip-Bip is jouw betrouwbare partner in licht- en geluidsinstallaties.

DISCO BIP-BIP

De ideale partner als het aankomt op het verhuren en verkopen van geavanceerd materiaal voor allerlei soorten feesten en beurzen

Materiaallijst

Gratis offerte
Plaatsing materiaal
Ruime actieradius

Lichtinstallatie huren in Kapellen

Dankzij een lichtinstallatie van Disco Bip-Bip uit Kapellen laat je zeker en vast een blijvende indruk na op de gasten van je feestje. In onze showroom in Kapellen kan je langskomen om alle lichtinstallaties die te huur staan te bekijken. Samen kiezen we de materialen om er een onvergetelijk feest van te maken.

Geïnteresseerd in een lichtinstallatie voor jouw feest of beurs?

Contacteer ons

Alleen maar ambiance met onze lichtinstallatie uit Kapellen

Heb je een hoogstaande theatervoorstelling, muziekshow of verjaardagsfuif in het vooruitzicht? Wij hebben de perfecte lichtinstallatie te huur in Kapellen. Disco Bip-Bip doet namelijk veel meer dan alleen geluidsverhuur. Zo vind je bij onze verhuurzaak niet alleen verschillende spots, zoals theaterspots of volgspots. Maar ook kleinere ledbars of een klassieke discobal kunnen niet ontbreken in ons aanbod. Als je dan weer een lichtinstallatie met een futuristische look wilt, verhuren wij in Kapellen ook scanners, lezers en zelfs blacklightspots. Met een lichtinstallatie van Disco Bip-Bip in Kapellen til je je evenement zo naar het volgende niveau. We creëren een echt lichtspektakel voor jouw evenement. Want voor wie de lichtinstallatie die bij ons in Kapellen te huur en te koop staat nog niet ver genoeg gaat, hebben wij nog meer te bieden. Je kan je feest bijvoorbeeld extra speciaal maken met een van onze rookmachines of bubblemachines. In combinatie met onze lichten creëer je zo bijzondere effecten. Bovendien plaatsen we deze lichtinstallaties voor jou, net zoals de podia, tenten en electriciteitsgeneratoren.

Onze Diensten

  • VERHUUR MATERIAAL

    Heb je tijdelijk professioneel materiaal nodig voor klank en licht? Lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, boxen, mengtafels, platendraaiers, ... Bij Disco Bip-Bip kunnen we je een breed en kwalitatief gamma aanbieden zowel voor korte verhuringen als voor langere periodes.
  • VERKOOP MATERIAAL

    Hoewel het grootste deel van onze activiteit de verhuur van klank- en lichtinstallaties is, kan je bij Disco Bip-Bip ook terecht voor het aankopen van dergelijk materiaal. Wij hebben voor elke situatie de passende oplossing en voorzien je maar al te graag van een breed gamma aan klank- en lichtinstallaties, zoals spots, lasers, lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, mengtafels, cd-spelers, platendraaiers, ...
  • DJ

    Elk feest is anders, maar de basis is hetzelfde: goede muziek voor jong en oud. Ook daarvoor kunnen we zorgen dankzij onze getalenteerde en gedreven dj’s. Een kinderdisco voor de allerkleinsten of een karaoke ter gelegenheid van een verjaardag? De muziek en professionele installaties zullen perfect aangepast zijn aan het publiek en de gelegenheid zodat je na afloop tevreden kan terugblikken op een memorabele avond!

Maak er met onze lichtinstallatie uit Kapellen een echt feestje van

Wil je de lichtinstallatie die we te huur hebben staan in Kapellen liever eerst zien? Maak dan zeker een afspraak om onze showroom te bezoeken. Of contacteer ons via het nummer 0495 28 59 93 of op het e-mailadres [email protected]. Is een lichtinstallatie niet wat je zocht? Bekijk dan zeker ons uitgebreide aanbod aan mengtafels, discolichten, luidsprekers en nog veel meer.