Logo

Disco Bip-Bip is jouw betrouwbare partner in licht- en geluidsinstallaties.

Page : DJ

Share

DISCO BIP-BIP

De ideale partner als het aankomt op het verhuren en verkopen van geavanceerd materiaal voor allerlei soorten feesten en beurzen

Materiaallijst

Partytime!

Als het gaat over het organiseren van een onvergetelijk feest, dan helpen wij je maar al te graag verder met het voorzien van een top dj en een kwalitatieve licht- en geluidsinstallatie. Onze dj’s weten perfect wat nodig is om jou en je gasten helemaal in de feeststemming te brengen. We bespreken uiteraard vooraf samen welke muziekgenres en songs in de smaak vallen, en op basis daarvan stellen we een knaller van een muzieklijst samen voor jouw event. 

Organiseer je een feest in openlucht of in een zaal? In een kleine of grote ruimte? Met veel genodigden of een beperkt aantal gasten? We maken vooraf steeds tijd voor een vrijblijvend gesprek zodat we jouw verwachtingen en onze mogelijkheden perfect op elkaar kunnen afstemmen en jij met een gerust hart aan de voorbereidingen van je party kan beginnen. 

Kortom: ambiance verzekerd als je via Disco Bip-Bip een dj huurt! Voor al jouw festiviteiten kan je rekenen op de ervaring van onze dj’s. Met het gepaste materiaal, de nodige expertise en de juiste energieke en enthousiaste spirit, maken we er samen hoe dan ook een onvergetelijke gebeurtenis van. Bovendien verhuren en verkopen wij ook klank en licht materiaal, neem gerust contact op voor meer informatie.

In beeld