Logo

Disco Bip-Bip is jouw betrouwbare partner in licht- en geluidsinstallaties.

Page : OVER ONS

Share

DISCO BIP-BIP

De ideale partner als het aankomt op het verhuren en verkopen van geavanceerd materiaal voor allerlei soorten feesten en beurzen

Materiaallijst

Disco Bip-Bip, de juiste installatie voor jouw feest of event

Zoek je een degelijke installatie voor klank en/of licht? Wens je professioneel materiaal te kopen of te huren? Organiseer je een feest in een grote zaal of in een klein café? Disco Bip-Bip is hoe dan ook jouw betrouwbare partner in licht- en geluidsinstallaties. Bovendien helpen we je ook graag met grotere of complexe plaatsingen, zoals het installeren van podia, tenten en elektriciteitsgeneratoren.

Onze Diensten

  • VERHUUR MATERIAAL

    Heb je tijdelijk professioneel materiaal nodig voor klank en licht? Lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, boxen, mengtafels, platendraaiers, ... Bij Disco Bip-Bip kunnen we je een breed en kwalitatief gamma aanbieden zowel voor korte verhuringen als voor langere periodes.
  • VERKOOP MATERIAAL

    Hoewel het grootste deel van onze activiteit de verhuur van klank- en lichtinstallaties is, kan je bij Disco Bip-Bip ook terecht voor het aankopen van dergelijk materiaal. Wij hebben voor elke situatie de passende oplossing en voorzien je maar al te graag van een breed gamma aan klank- en lichtinstallaties, zoals spots, lasers, lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, mengtafels, cd-spelers, platendraaiers, ...
  • DJ

    Elk feest is anders, maar de basis is hetzelfde: goede muziek voor jong en oud. Ook daarvoor kunnen we zorgen dankzij onze getalenteerde en gedreven dj’s. Een kinderdisco voor de allerkleinsten of een karaoke ter gelegenheid van een verjaardag? De muziek en professionele installaties zullen perfect aangepast zijn aan het publiek en de gelegenheid zodat je na afloop tevreden kan terugblikken op een memorabele avond!

Uiteenlopende events en feesten

Wij zijn jouw ideale partner als het aankomt op het verhuren en verkopen van geavanceerd materiaal voor allerlei soorten feesten en beurzen. Naast particulieren, verhuren en verkopen we ook materiaal aan danszalen en buurtcafés en zijn we de vaste leverancier van diverse muziekbands, scholen en toneelgezelschappen in binnen- en buitenland. 

Materiaal voor dj-optredens, tools voor het uiteenzetten van fascinerende lichtspektakels of lasershows, benodigdheden voor het organiseren van een karaoke,... Voor elk feest kan je met andere woorden vertrouwen op de ervaring van Disco Bip-Bip.

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over onze manier van werken? Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij helpen je graag verder.

In beeld