Logo

Disco Bip-Bip is jouw betrouwbare partner in licht- en geluidsinstallaties.

Page : VERHUUR

Share

DISCO BIP-BIP

De ideale partner als het aankomt op het verhuren en verkopen van geavanceerd materiaal voor allerlei soorten feesten en beurzen

Materiaallijst

VERHUUR

Verhuur van geluidsinstallaties en licht

Heb je tijdelijk professioneel materiaal nodig voor klank en licht? Lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, boxen, mengtafels, platendraaiers, ... Bij Disco Bip-Bip kunnen wij je een breed en kwalitatief gamma aanbieden zowel voor korte verhuringen als voor langere periodes.

Disco Bip-Bip heeft vele jaren ervaring en een ruime keuze aan materiaal, wat jouw garantie is op de beste oplossing voor jouw feest of event. 

Plaatsing van materiaal

Ben je niet in de mogelijkheid om het gehuurde materiaal zelf te plaatsen, of geef je gewoon graag een deel van je taken uit handen? Wij zetten met plezier onze schouders onder het plaatsen van jouw installaties. Voor onze flexibele medewerkers is geen enkele klus te zwaar. Zo installeren we ook verlichting in horecazaken die ingericht of gerenoveerd worden en zorgen we ervoor dat jouw muziekinstallatie optimaal is afgesteld. Onze ervaring en knowhow garanderen een veilige en goed verankerde plaatsing. 

Contacteer ons voor meer informatie via mail of telefonisch. Bespreek je graag je plannen alvast? Dan komen wij moeiteloos bij jou langs of nodigen we je graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Wij bezorgen je een gratis offerte nadat we samen besproken hebben wat jouw wensen en verwachtingen zijn.

In beeld