Logo

Disco Bip-Bip is jouw betrouwbare partner in licht- en geluidsinstallaties.

DISCO BIP-BIP

De ideale partner als het aankomt op het verhuren en verkopen van geavanceerd materiaal voor allerlei soorten feesten en beurzen

Materiaallijst

Gratis offerte
Plaatsing materiaal
Ruime actieradius

De beste luidspreker huren in Kapellen

Als je een luidspreker wilt huren bij Disco Bip-Bip in Kapellen, ben je altijd zeker van kwaliteit en expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect welke luidspreker je het best kan huren bij onze geluidsverhuur in Kapellen. Wij hebben bijvoorbeeld al diverse muziekgroepen en theatergezelschappen geholpen bij het kiezen en opstellen van hun geluidsinstallaties.

Geïnteresseerd in het huren van een luidspreker?

Contacteer ons

Een luidspreker huren in Kapellen van HK Audio of toch van Mackie?

Heb jij zelf een muziekband en komt je concert alsmaar dichterbij? Of ben je als echt feestbeest op zoek naar een luidspreker om te huren in Kapellen en zo je volgende feest om te toveren in de party van het jaar? Wat je wensen ook zijn, onze geluidsverhuur staat klaar om die werkelijkheid te maken. Zo hebben wij een breed aanbod aan luidsprekers om te huren in Kapellen, zoals de Linear 5 Sub van HK Audio of de Thump 15 A van Mackie. Daarnaast verhuren wij ook geluidsinstallaties van bijvoorbeeld American Audio en JB-Systems.

Onze Diensten

  • VERHUUR MATERIAAL

    Heb je tijdelijk professioneel materiaal nodig voor klank en licht? Lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, boxen, mengtafels, platendraaiers, ... Bij Disco Bip-Bip kunnen we je een breed en kwalitatief gamma aanbieden zowel voor korte verhuringen als voor langere periodes.
  • VERKOOP MATERIAAL

    Hoewel het grootste deel van onze activiteit de verhuur van klank- en lichtinstallaties is, kan je bij Disco Bip-Bip ook terecht voor het aankopen van dergelijk materiaal. Wij hebben voor elke situatie de passende oplossing en voorzien je maar al te graag van een breed gamma aan klank- en lichtinstallaties, zoals spots, lasers, lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, mengtafels, cd-spelers, platendraaiers, ...
  • DJ

    Elk feest is anders, maar de basis is hetzelfde: goede muziek voor jong en oud. Ook daarvoor kunnen we zorgen dankzij onze getalenteerde en gedreven dj’s. Een kinderdisco voor de allerkleinsten of een karaoke ter gelegenheid van een verjaardag? De muziek en professionele installaties zullen perfect aangepast zijn aan het publiek en de gelegenheid zodat je na afloop tevreden kan terugblikken op een memorabele avond!

Ontdek ons volledige aanbod aan muziek- en lichtinstallaties

Disco Bip-Bip in Kapellen doet zoveel meer dan geluidsverhuur. Naast luidsprekers, mengtafels en karaokesets verhuren wij ook lichtinstallaties. Dankzij ons materiaal komt je feest of concert pas echt op gang. Als je meer wilt weten over ons volledige aanbod, kan je ons dagelijks contacteren. Dit kan via het nummer 0495 28 59 93 of op het e-mailadres [email protected].