Logo

Disco Bip-Bip is jouw betrouwbare partner in licht- en geluidsinstallaties.

Share

DISCO BIP-BIP

De ideale partner als het aankomt op het verhuren en verkopen van geavanceerd materiaal voor allerlei soorten feesten en beurzen

Materiaallijst

Gratis offerte
Plaatsing materiaal
Ruime actieradius

Sfeervol discolicht huren in Kapellen

Wil jij graag een kleurrijk discolicht huren voor je volgende party? Dan ben je bij Disco Bip-Bip in Kapellen aan het juiste adres. Wens je het discolicht te huren voor een lange periode of slechts voor één dag? Alles is bij ons mogelijk. Wij helpen je bovendien met het opstellen van het materiaal dat je bij ons huurt. Zo zorgen wij voor de installatie van jouw podium of lichtinstallatie.

Geïnteresseerd in het huren van een discolicht?

Contacteer ons

Een discolicht huren was nog nooit zo makkelijk

Is een feest echt een feest zonder discolicht? Bij Disco Bip-Bip vinden we alvast van niet. Daarom verzorgen wij niet alleen de geluidsverhuur, maar kan je bij ons ook terecht om een leuk discolicht te huren. Zo creëer je een bruisend feest of evenement. Bij ons kan je bijvoorbeeld het discolicht Spherion van het merk ADJ huren. Daarnaast hebben we ook een spiegelbol van B-Light om je feest een echt disco-gevoel te geven.

Onze Diensten

  • VERHUUR MATERIAAL

    Heb je tijdelijk professioneel materiaal nodig voor klank en licht? Lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, boxen, mengtafels, platendraaiers, ... Bij Disco Bip-Bip kunnen we je een breed en kwalitatief gamma aanbieden zowel voor korte verhuringen als voor langere periodes.
  • VERKOOP MATERIAAL

    Hoewel het grootste deel van onze activiteit de verhuur van klank- en lichtinstallaties is, kan je bij Disco Bip-Bip ook terecht voor het aankopen van dergelijk materiaal. Wij hebben voor elke situatie de passende oplossing en voorzien je maar al te graag van een breed gamma aan klank- en lichtinstallaties, zoals spots, lasers, lichtbruggen, rookmachines, luidsprekers, mengtafels, cd-spelers, platendraaiers, ...
  • DJ

    Elk feest is anders, maar de basis is hetzelfde: goede muziek voor jong en oud. Ook daarvoor kunnen we zorgen dankzij onze getalenteerde en gedreven dj’s. Een kinderdisco voor de allerkleinsten of een karaoke ter gelegenheid van een verjaardag? De muziek en professionele installaties zullen perfect aangepast zijn aan het publiek en de gelegenheid zodat je na afloop tevreden kan terugblikken op een memorabele avond!

Vervolledig je party met onze muziekinstallaties

Heeft je party een jaren 70 thema? Bekijk dan zeker ons uitgebreid aanbod aan discobars en platendraaiers. Als je het materiaal liever eens zelf bekijkt, maak dan vandaag nog een afspraak om langs te komen in onze showroom in Kapellen. Voor meer informatie over het huren of kopen van een discolicht kan je terecht op onze website. Wij zijn daarnaast ook bereikbaar op het nummer 0495 28 59 93 en op het e-mailadres [email protected].